{
Een win-winsituatie waar klanten en kandidaten de vruchten van plukken.

Opleiden met baangarantie

 

De arbeidsmarkt is de laatste tijd volop in beweging. Zodanig zelfs, dat bedrijven staan te schreeuwen om nieuwe medewerkers. Medewerkers die echter niet te vinden zijn omdat ze simpelweg al elders aan het werk zijn. De mannen van MatchBoyz roepen niet dat ze het ei van Columbus hebben uitgevonden, maar zijn wél op een zeer effectieve manier aan de slag gegaan met langdurig werkzoekenden, herintreders op de arbeidsmarkt. Van fietsenmakers en tegelzetters tot steigerbouwers en van koks en schilders tot aan glasvezelmonteurs aan toe. En dan niet alleen het opleiden om het opleiden, maar toe leiden naar werk. Met baangaranties

Ter afsluiting volgt een examen of een proeve van bekwaamheid. De kandidaten hebben op dat moment de vaardigheden onder de knie. Omdat de snelheid vaak nog niet op het gewenste niveau is gaan de kandidaten aansluitend een aantal maanden een proefplaatsing in. Hierbij wordt het model meester-gazel toegepast (het meelopen onder de hoede van een ervaren vakkracht). Aan het einde van die periode ligt er bij gebleken geschiktheid een arbeidsovereenkomst van 12 maanden gereed.

 

Neem vrijblijvend contact op met onze vestiging! mail info@matchboyz.nl bel of app naar            085-303 5584.

Opleidingen bij MatchBoyz

Prima kans voor zij-instroom

Voor langdurig werkzoekenden en her-intreders bieden de projecten van MatchBoyz prima kansen om met kortdurende opleidingen, met baangaranties een nieuwe toekomst op te bouwen op de arbeidsmarkt.

Gerealiseerde projecten

In samenwerking met gemeentes, bedrijven en brancheorganisaties realiseert MatchBoyz unieke opleidingstrajecten. Voor nieuwe en goedopgeleide werknemers. Bekijk onze gerealiseerde projecten.

Theorie en praktijk

De opleidingstrajecten van MatchBoyz bestaan uit theorie en praktijk, afgewisseld met blokken stage. Niet uit moeilijke boekjes maar gewoon in Jip en Janneke taal.

Baangarantie

Aan het einde van het opleidingstraject ligt er bij gebleken geschiktheid een arbeidsovereenkomst van 12 maanden gereed.

Onze succesverhalen

10 Assistent -Fietstechnici in samenwerking met Menso-Emmen, Gemeente Coevorden en branche-organisatie Innovam. Vanwege het succes is de opleiding voor de tweede keer uitgerold in samenwerking met de gemeente De Wolden-Hoogeveen en hebben we nog eens 10 kandidaten opgeleid tot Assistent-Fietsenmaker.

Opleiding Assistent

Fietsenmaker. niveau 1

12 Assisitent-bewindvoerders in samenwerking met Menso-Emmen, Gemeente Coevorden, gemeente de Wolden-Hoogeveen en opleidingscentrum Inversis.

Opleiding Assistent

bewindvoerder

In samenwerking met de gemeente Coevorden, gemeente de Wolden-Hoogeveen, gemeente Westerwolde, Menso-Emmen en opleidingsinstituut SVO (Stichting Vakopleiding Food) hebben we 16 leerlingen opgeleid tot SVH basis-kok.

Opleiding SVH basis

kok

8 Kandidaten in samenwerking met de gemeente Coevorden en MENSO-Emmen opgeleid tot Hulpmonteur-Steigerbouwer. Inclusief VCA en Heftruck certificaat.Opleiding en locatie volledig in samenwerking met Henisol-Emmen b.v.

Opleiding Hulpmonteur

Steigerbouwer

10 Leerling-Schilders in samenwerking met MENSO-Emmen, gemeente Border-Odoorn, gemeente Coevorden en de schildersbedrijven Sommer-schilderwerken, Mulder-Bodewes Schilderwerken en Brand-Venko. De leerlingen zijn opgeleid door de Schildersvakschool te Assen.

Opleiding Leerling

Schilder

In samenwerking met CTNederland en de gemeentes Veendam, Westerwolde en Pekela leiden wij 9 glasvezelmonteurs op met baangarantie.

Opleiding Glasvezelmonteur