ARBEIDSBEMIDDELING, MAAR DAN ANDERS


Op zoek naar extra medewerkers? Tijdelijk dan wel definitief? MatchBoyz neemt uw zorg uit handen met diensten op het gebied van uitzenden, detacheren, payrollen en opleiden. Ook als U na een opleidings- of werving & selectie-traject besluit om de gekozen kandidaat niet (direct) zelf aan te willen nemen, dan biedt MatchBoyz u de mogelijkheid voor een uitzend- of detacheringscontract. Wij nemen de kandidaat dan in dienst en u leent de kandidaat dan voor een bepaalde periode via ons in. Wel zo gemakkelijk !'Voor bedrijven en werkzoekenden de perfecte oplossing''Voor bedrijven en werkzoekenden de perfecte oplossing'

ARBEIDSBEMIDDELING BIJ MATCHBOYZ

UITZENDEN

Flexibiliteit in het oplossen van uw tijdelijke vraag naar extra personeel of de kans uw toekomstig medewerker goed te leren kennen om deze op termijn zelf aan te nemen.

DETACHERING

Samenwerking voor langere tijd geeft u rust, met van te voren vastgelegde werktijden en einddatum. Ook na een opleiding of werving & selectie traject kunt u besluiten uw medewerker eerst een detacheringsovereenkomst aan te bieden.

OPLEIDEN

Kort durende effectieve opleidingen met baangaranties in samenwerking met bedrijven, gemeentes en branche organisaties. Niet opleiden om het opleiden maar toeleiden naar werk !

PAYROLL

Payroll bij MatchBoyz biedt meer voordelen dan alleen het uitbesteden van uw salarisadministratie. Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

VRIJBLIJVEND EEN KENNISMAKINGSGESPREK?Neem contact met ons op