Werving & selectie

Die ene juiste kandidaat voorstellen binnen uw vacature. MatchBoyz is breed georiënteerd, heeft een zeer uitgebreid netwerk en maakt zich sterk voor slimme en creatieve, snelle en effectieve arbeidsbemiddeling, waarbij de menselijke maat centraal staat. Goede arbeidsvoorwaarden en loopbaanperspectief zijn net zo belangrijk alsmede de wens van de werknemer flexibel te willen zijn op het gebied van zijn of haar keuzes. Goed werkgeverschap is in deze tijd onontbeerlijk.

Om de juiste match te maken tussen de loyaliteit van de werknemer en het goede werkgeverschap heeft Matchboyz te danken aan jarenlange ervaring en mensenkennis. Als lokale spelers hebben we connecties in de regio en kennen we de markt en mentaliteit in Drenthe als geen ander. “Als local boys kunnen wij hier het veldwerk verrichten en de kar trekken om bedrijven en organisaties deze extra dienst aan te bieden”, aldus Veenstra. “Om het geld hoeven de bedrijven dit niet te laten, ook hier geldt de menselijke maat.”, vult Veenstra aan. Geïnteresseerd in de verdere mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werving & selectie via MatchBoyz?

i

Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris alleen is al lang niet meer het belangrijkste. Flexibele arbeidsvoorwaarden voor aanstormend talent en waardevolle medewerkers zijn net zo belangrijk..

No cure no pay

Invulling van uw vacature met die ene juiste kandidaat. Met een groot netwerk en menselijke aanpak gaan we aan de slag op basis van No Cure No Pay.

Loopbaanperspectief

Uitdagend loopbaanperspectief voor het bouwen aan langdurige arbeidsrelaties en loyale medewerkers.

Tarief met menselijke maat

We zien in de wereld van werving & selectie een grote diversiteit met betrekking tot de werving en selectie fee die gehanteerd wordt. Deze diversiteit wordt veroorzaakt door de schaarste op de arbeidsmarkt. Hoe complexer de zoekopdracht hoe hoger de werving en selectie fee.