ERVARINGEN


MatchBoyz heeft inmiddels zeer brede ervaring opgedaan door op effectieve wijze aan de slag te gaan met het opleiden van langdurig werkzoekenden en herintreders op de arbeidsmarkt.


"We leiden niet op om het opleiden, nee we leiden op om mensen daadwerkelijk aan het werk te krijgen."

ONZE SUCCESVERHALEN

 

-Opleiding Assistent-Fietstechnicus niveau 1

10 Assistent -Fietstechnici in samenwerking met MENSO-Emmen. Gemeente coevorden en branche-organisatie Innovam. Vanwege het succes is de opleiding voor de tweede keer uitgerold in samenwerking met de gemeente De Wolden-Hoogeveen en hebben we nog eens 10 kandidaten opgeleid tot Assistent-Fietstechnicus.


 

-Opleiding Assistent-bewindvoerder.

12 Assisitent-bewindvoerders in samenwerking met Menso-Emmen, Gemeente Coevorden, gemeente de Wolden-Hoogeveen en opleidingscentrum Inversis.


 

-Opleiding SVH basis-kok

16 Leerling basis-koks in samenwerking met de gemeente Coevorden, gemeente de Wolden-Hoogeveen, gemeente Westerwolde en MENSO-Emmen en opleidingsinstituut SVO (Stichting Vakopleiding Food). De opleiding met het erkende SVH diploma tot basis-kok.


 

-Opleiding Hulpmonteur-Steigerbouwer

8 Kandidaten in samenwerking met de gemeente Coevorden en MENSO-Emmen opgeleid tot Hulpmonteur-Steigerbouwer. Inclusief VCA en Heftruck certificaat.Opleiding en locatie volledig in samenwerking met Henisol-Emmen b.v.


 

-Opleiding Leerling-Schilder

10 Leerling-Schilders in samenwerking met MENSO-Emmen, gemeente Border-Odoorn, gemeente Coevorden en de schildersbedrijven Sommer-schilderwerken, Mulder-Bodewes Schilderwerken en Brand-Venko. De leerlingen zijn opgeleid door de Schildersvakschool te Assen.